Om REVI-CERT ApS

Certificering af

   ledelsessystemer

REVI-CERT beskæftiger sig alene med ISO27001 certificeringer. Vi er et 100% ejet datterselskab af REVI-IT A/SREVI-IT A/S er specialister i IT-revision og beslægtet rådgivning.

Som specialister i it-revision og beslægtet rådgivning er  REVI-IT eksperter i blandt andet datalovgivning og persondatalovgivning.

Det er blandt andet konsulenter fra REVI-IT, som vi i REVI-CERT benytter os af. Derfor ved vi også, hvad der er på spil for virksomheder, myndigheder og organisationer, og uanset jeres branche, størrelse og produkt, kan vi hjælpe jer på rette vej. Hos os får I altid fast og sikker grund under fødderne.

Vi har et indgående kendskab til brancher med yderst streng og meget kompleks lovgivning for behandling af data. Det gælder eksempelvis healthcare og den finansielle sektor, herunder bank og forsikring.

Hvorfor vælge

   REVI-CERT?

Som den eneste virksomhed i Danmark er REVI-CERT i proces med at blive akkrediteret af DANAK til at certificere ledelsessystemer i henhold til den internationale ISO 27001-standard.

Vi er specialister i denne standard. Vi vil være dem, offentlige og private virksomheder går til, når der skal være kompromisløst styr på ledelsessystemer for informationssikkerhed.

Men der er flere grunde til at vælge REVI-CERT.

Vores konsulenter har årelang, relevant og veldokumenteret erfaring med ISO27001 og ISO27002 mfl. De fleste af vores konsulenter har deres rødder i IT-branchen og kan derfor relatere med den tyngde, som et dybt og personligt kendskab til branchen giver.

Hos os gør vi en dyd ud af, at behandle alle pænt. Alle kunder er lige vigtige. Som kunde hos REVI-CERT kan I forvente gennemsigtighed, ærlig kommunikation og kundeservice i særklasse.

De arbejder for REVI-CERT:

André Schultz

Anne Fabricius Hansen

Anne Fabricius Hansen

Christian H. Riis

Kim Lauritzen

Martin Brogaard Nielsen

Ufravigelighed

   som nøgleord

Organisationen bag ISO-certificering (International Organization for Standardization) stiller skrappe krav til konsulenters beskaffenhed. Både hvad angår deres habilitet og kompetence.

Det gør vi også. Vi er ufravigelige i vores krav til indsigt og faglig kompetence for de personer, som arbejder med ISO 27001-certificering af virksomheder og organisationer.

ISO-certificering stiller også skrappe betingelser for sammensætningen af det hold af konsulenter, som tager sig af opgaven, herunder fordelingen af konsulenter med junior- og senior-erfaring.

Vi er ligeså ufravigelige når det kommer til kravene om, at personerne bag bedømmelsen skal være 100 procent uafhængige og uden nogen personlige interesser i virksomheden/organisationen, de er auditor for.

Det ligger implicit i at være akkrediteret til at kunne certificere, at vi skal have procedurer på plads, der sikrer konsulenternes objektivitet og uafhængighed.

Kontakt os

    Tryg brug af

    it og data

    – Vi er en del af REVI-IT

    Se mere